Personal Branding Fotograaf

creative fotografie voor 'next level' ondernemers

Kun je een geheim bewaren?

Coaches, ondernemers, sprekers, auteurs en wereldverbeteraars komen naar me voor mooie marketingfoto's.

Waar ze allemaal over praten, is hoe hun fotoshoot ervaring met mij hen heeft laten voelen...
Ze gebruiken woorden als: klantgericht, open, gepassioneerd, creatief, maar ook zelfverzekerd, flexibel en betrokken.

Velen zeggen ook dat de ervaring om mij hun foto te laten maken, de manier waarop zij zichzelf zien veranderd heeft. Ik denk dat het komt omdat ik zie hoe mooi ze zijn en wat hen uniek maakt.
Wanneer iemand het hart naar je opent, hoe kun dat je dan niet iemand anders weten te raken?

Wat is Personal Branding Fotografie?

Personal Personal Branding Fotografie is een mix van fotojournalistiek, lifestyle en portretfotografie die je gebruikt om steeds het verhaal van jouw merk over te brengen. Ik help je door prachtige magazine waardig beelden voor jou te creëren.

Ik zorg voor een fotoshoot ervaring waarbij je je echt prettig voelt en je je steeds meer thuis gaat voelen voor de camera.

Want als de foto's laten zien dat jij je goed voelt, voelen de mensen die naar je foto's kijken, zich ook goed.

Wanneer is het tijd om te investeren in Personal Branding Fotografie?

Ik fotografeer ondernemers, coaches en publieke figuren die mooie foto's willen voor hun website, social-mediaplatforms, PR en ander marketingmateriaal.

Sommige klanten zijn constant in beweging. Zij hebben altijd meer foto's nodig.

Anderen hebben een nieuw project - met een bijbehorende boekpresentatie, een online programma, een rebranding - hun wens om dit preoces op de foto te zetten en dit te delen met hun klanten.

Veel ondernemers zijn gewoon op zoek naar prachtige foto's voor hun website en social media. Foto's waar zij zelf trots op staan en hun klanten echt, echt blij van worden.

Het belang van luisteren en verbinden

Wat kan ik voor je doen? Wat heeft jouw merk nodig? Wat is het belangrijkste voor jou? Waar kun je geen compromis sluiten? Ik wil graag alles te weten komen over je merk zodat ik betekenisvolle beelden voor je kan creëren.

Welke voordelen heeft dat voor jou? Ik leer alles over je merk door naar je te luisteren. Het zou fijn zijn wanneer dit maar een keer nodig is. Je hoeft niet steeds opnieuw je verhaal te vertellen. Dit bespaart je heel veel tijd (en tijd is immers geld).

Hoe fijn zou het zijn om in een ochtend exclusieve beelden samen te maken zodat je genoeg kunt posten de komende 3 maanden? Niet meer nadenken; gewoon knippen en plakken. Je eigen persoonlijke beeldbank, altijd up-to-date die meegaat met de seizoenen.

Wat zit er in een fotoshoot van Personal Branding Fotografie?

Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat je een fotoshootervaring hebt waarbij je je heel goed voelt - mooi, zelfverzekerd en aanwezig in het nu - zodat ik die emotie op de camera kan vastleggen en prachtige foto's kan maken die het gevoel en verhaal van je merk overbrengen.

De fotoshoots zijn een volledige dag of een halve dag. Ze worden gefotografeerd op locatie, ergens in de wereld waar jij en ik allebei willen zijn (denk aan Londen, Parijs, Florence ...) of in een professionele studio.

Misschien importeer jij biologische wijn - laten we dan samen in de middag op een veranda in Italië wachten tot de zon ondergaat. Of verkoop je vouwfietsen en laat je zien hoe handig het is om samen met je collega's de files te vermijden. Ik heb ideeën genoeg!

Je snapt dat je van mij alleen op maat gemaakte ervaringen krijgt, ontworpen met één doel: je heel ontspannen en vooral volledig jezelf voelen voor mijn camera, zodat ik kan vastleggen wat jou uniek maakt. Wanneer je het niet leuk vindt om op de foto te gaan, dat is helemaal oké. Veel van mijn klanten hebben me verteld dat hun fotoshoot ervaring bij mij de eerste keer was dat ze zichzelf voor de camera voelden!

De ervaring met Personal Branding fotografie omvat:

  • Het allereerste gesprek is een consultatiesessie per telefoon om jouw wensen te noteren.
  • Het tweede gesprek is een LIVE verdiepingssessie om jouw brand en thema in kaart te brengen.
  • Een plan om 3-5 "verhalen" vast te leggen tijdens jouw fotoshoot - elk met een unieke locatie en uitstraling.
  • Kledingadvies en styling.
  • No worries! Ik regel je schema, het vervoer(als dit nodig is) en ik regel de tussendoortjes, de drankjes en de lunch. Je komt niks te kort!
  • Haarstyling en visagie, speciaal voor de dag.
  • Een lekkere, ongedwongen fotoshoot om je op je allerbest voor de camera te tonen, maar vooral om jou ook op en top te laten voelen. Relax!
  • Een week na je fotosessie is de presentatie van de beste opnamen en bespreking van je strategie om deze foto's in te gaan zetten.
  • Prachtige kant-en-klare beelden voor je website, sociale media en PR binnen 2 weken na de opname. Deze foto's zijn onbeperkt te gebruiken.

Wat onze klanten zeggen...

Francis Frionnet is een portret- en lifestylefotograaf gevestigd in Gouda, Zuid-Holland. Hij werkt in zijn fotostudio of op locatie. Hij is gespecialiseerd in familiefotografie, kinderfotografie, persoonlijke branding fotografie, zwangerschapsfotografie en newborn fotografie. Francis staat vooral bekend om de rust die hij uitstraalt, de professionele aanpak en de informele benadering van zijn werk. Het leukste van alles is dat zijn sessies super ontspannen en gezellig zijn. Francis zijn werkgebied omvat heel Nederland, waaronder Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Breda. Hij reist ook naar het buitenland zoals naar België, Groot Brittannië, Italië en Frankrijk.